Op uitstap naar PlopsaCoo

In het afgelopen lang weekend stond genieten centraal. Het weekend begon met een heel leuk communiefeest, in manege “De Hoefslag” in Zwijnaarde op een stralende dag. We eindigden met een uitstap naar PlopsaCoo en een barbecue. Tussendoor genoten we elk moment van de tuin, de zon en het plonsbadje voor de kindjes.

De uitstap naar PlopsaCoo bedachten we vrijdag in een impulsieve bui omdat we voor te veel file vreesden bij een uitstap richting kust en dat -letterlijk- tegen de stroom ingaan ons de beste oplossing leek. (En misschien ook wel een beetje omdat alle Plopsa-parken bezoeken op mijn bucketlist staat en zowel mama als kids grote fan zijn van Studio 100).

Dat deze uitstap alle verwachtingen overtrof, laat ik jullie vooral uit de foto’s afleiden.

 

Veel liefs
Kris
XxX

Meer Plopsa-plezier lezen? Zie hier onze laatste uitstap naar Plopsa De Panne.

Meer over de Kool Family samenwerkingen lezen? Lees hier alles over onze tuinposter.

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s