Plopsaland is altijd een goed plan!

Dat ik een grote “Studio 100”- fan ben, is al lang geen geheim meer en ik hoopte dan ook al weken op mooi weer zodat we met ons vier een uitstap naar Plopsaland in De Panne zouden kunnen maken. Onze voorwaarden “minstens 20 graden” en “niet te warm”, respectievelijk het niet te koud en toch relatief kalm te hebben, werden gisteren ingelost en zo vertrokken we kort na de middag voor een leuke namiddag Plopsa fun!

 

Aan het circus van Bumba en Bumbalu konden we met de grappige clowns op de foto, al was dat voor Thibault best eng…

 

…maar de angst smolt als sneeuw voor de zon bij mama op de arm.

 

Voor de speeltuin van Bumba was Thibault dan weer wel ontzettend enthousiast!

P1050812
Na een korte wandeling…

 

…kwamen we op het kermisplein van Samson en Gert waar Thibault naar hartenlust kon rondstappen…

 

…terwijl Guillaume wachtte bij de brandweer.

 

Brandweerman Guillaume ging helemaal uit zijn dak.

 

Ook de jeepsafari werd dolle pret,…

 

…maar de theekopjes werden net iets te snel bevonden.

 

De “race van Viktor” waar mama dan weer een beetje bang was, vond Guillaume wel helemaal leuk! Thibault nam van de gelegenheid gebruik voor een powernapje.

 

Ook bij Mega Mindy was het allemaal super…

 

…vooral op de fietsen met papa.

 

Het werd een superleuke dag, we hoefden nergens lang aan te schuiven, maar voor we het wisten werd het sluitingstijd. De kikkertjes, Mayaland, de Mayashow, de storm op zee van Piet Piraat, de parade en nog zo veel meer houden we dus voor een volgende keer! Want die komt er ongetwijfeld snel aan.

 

Veel liefs
Kris
XxX

Meer Studio 100 plezier lezen? Zie hier ons verslag van de Grote Sinterklaasshow

8 reacties

    • Het is inderdaad geweldig en zeker niet alleen voor kinderen hoor. Er zijn best wel wat rollercoasters waar je pas vanaf 1m40 op mag… Anders dan in andere pretparken vind ik alles heel mooi afgewerkt, alles is ook heel netjes en iedereen is er zo ontzettend lief en behulpzaam. Ja, ik ben fan! 😉

      Like

  1. het is leuk te vernemen dat jullie een super dagje hebben gehad en dat de jongens het leuk vonden.Plopsaland is echt iets voor hen.op naar de volgend avontuur.

    Like

  2. Leuk, wij zijn ook in Plopsa de Panne geweest. Helemaal super. Wij misten helaas Bumba, waren net te laat en zagen hem alleen in een auto voorbij rijden. Maar ondanks dat vond ik het park echt leuk voor de allerkleinsten. Wij gingen ook nar indoor Plopsa in Coevorden en Hasselt staat binnenkort op de planning. Ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie