Wie is de mol tag #8

Eline is “De Mol 2017” en ik ben de slechtste mollenspeurder die er is. Zo zou ik deze spannende 8 weken kunnen samenvatten.

De enige momenten waarin Eline zich voor mij verdacht maakte, was in aflevering 2 waar ze in de opdracht met de busrit het antwoord van Davey claimde én de verkeerde kant opliep. Daarnaast en in aflevering 3 tijdens de museumproef waar ze te vroeg ging opstaan en Bertrand beschuldigde. In afleveringen 4, aflevering 5 en aflevering 6 zat ik al te veel in de tunnelvisie en was ik te gefocust op Robin tot die in aflevering 7 afviel. Maar ook dan bleef Eline compleet onder de radar en eindigde ze voor mij nog als minst verdachte:

  • Annelies (80)
  • Davey (72)
  • Eline (68)

Davy won zeer terecht dit seizoen  en bleek Eline ook al heel snel op het spoor te zijn, zelfs al bij de eerste proef op de tarmac. Bovendien kon hij zichzelf bij andere kandidaten -en bij vele molloten- verdacht maken.

 

Eline bleek een fantastische mol en kon heel veel mensen op het verkeerde spoor zetten. Ondanks dat ik haar niet heb kunnen ontmaskeren, ben ik heel blij dat zij het is. Haar sabotage-werk deed ze overigens heel subtiel, zoals een mol dat ook hoort te doen!

 

Vorig jaar voelde ik mijn intuïtie en had ik op iedereen ingezet behalve op Gilles. In de finale bleef ik nog zeggen “80% Hanne, 20% Cathy, Gilles sowieso niet” en toen bleek Gilles de mol. Omwille van die flaters van vorig jaar ben ik begonnen met iedereen punten te geven om zo in alle objectiviteit te kunnen nagaan wie mee werkt en wie tegen werkt. Maar ook deze tactiek bleek niet te werken want opnieuw bleek de persoon die voor mij het minst verdacht was de werkelijke mol. Volgend jaar zal ik het opnieuw over een andere boeg moeten gooien denk ik…

Veel liefs
Kris

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s