Wettelijk huwelijk – de foto’s!

Het is eindelijk zover. Na exact 7 jaar samen zijn we vorige vrijdag 24 maart 2017 om 16u op het gemeentehuis verschenen voor jawel, ons wettelijk huwelijk. De plechtigheid zelf, mag dan wel van korte duur zijn, de grote stap is gezet. Ik laat de foto’s voor zich spreken…

9Y8A9473 [klein logo jan wit]

9Y8A9474 [klein logo jan wit]

Veel liefs
Kris (vanaf heden also known as mevrouw Debouvry 😉 )
XxX

12 reacties

  1. […] Omdat gisteren waarschijnlijk de laatste date night voor ons huwelijk was, was het natuurlijk wel heel symbolisch om naar één van die twee plaatsen terug te keren om nog eens samen te zijn waar het allemaal begon. We kwamen er laat aan, maar kregen nog een tafeltje toegewezen. Benoit koos voor een filet pure met champignonroomsaus en frietjes en ik koos voor de pasta met kreeft. We genoten van de nostalgie, van elkaar en van de kreeft die ontzettend lekker was! Nog even aftellen en over 2 weken zijn we ook voor de kerk verenigd als “man en vrouw”. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s