Kleuter-Schlagerfestival en date night @Don Peppe

Zaterdag trad Guillaume op in het voor ons langverwachte Kleuter-schlager-festival” en het overtrof alle verwachtingen. We keken er de ganse dag vol spanning naar uit en kwamen helemaal enthousiast, euforisch en ja, de mama een tikje emotioneel thuis. Het was geweldig hoe de school dit feest heeft weten te organiseren, het was pakkend hoe iedereen van het oudercomité zich weer inzette op een zaterdag, het was spectaculair hoe de juffen onze kleine kapoenen zo een choreografie hebben kunnen aanleren, het was indrukwekkend hoe mooi de outfits waren van alle kinderen en bovenal was het fenomenaal hoe goed alle kleuters hebben opgetreden.

Guillaume voegde er naast de standaard bewegingen nog een stukje geïmproviseerde extra’s bij en wij waren heel erg onder de indruk hoe onze zoon zo uitbundig is op het podium. Als het zo doorgaat, kan hij nog de special act op ons huwelijk verzorgen!

’s Avonds hadden we een verjaardagsfeest –en niet zomaar één, schoonzus Marjan werd 30!- dus waren we een avondje zonder kindjes. We gingen eerst eten bij Italiaan Don Peppe waar we kozen voor een Scampi in de look en een Pasta al Salmone. In het kader van de Tournée Minérale maand, bleven zowel het etentje als het feestje voor mezelf alcoholvrij overigens…
img_3703
In het restaurant was het druk, dus we kwamen iets later dan gepland aan in Wijnegem, maar het werd een heel leuk feestje. Bedankt Marjan!

Veel liefs
Kris
XxX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s