Kool-Family in de media & nieuwe blogplanning

Ik mag nog zo hard van de daken schreeuwen dat ik blog voor mezelf, maar ik vind het fantastisch dat ik anderen kan informeren, interesseren, inspireren, toucheren, enthousiasmeren, amuseren, misschien zelfs fascineren en doen filosoferen en vooral jullie te doen terugkeren!

Toen ik deze zomer op vakantie het idee kreeg te beginnen bloggen, had ik geen idee waar het heen zou gaan en was het voor mij de uitlaatklep die ik zo nodig had. De allereerste blogpost waarin ik het waarom uitleg, kan je overigens hier vinden. Intussen zijn we bijna een half jaar verder en weet ik nu nog altijd niet precies waar ik naartoe wil, maar wel al in welke richting. Wat mijn plannen en voornemens zijn, lees je hier:

 • De kool-family.com blog blijft in 2017 een non-profithobby, voornamelijk omdat ik mijn blog wil houden als iets van “mogen” en niet van “moeten”. Er zijn immers al genoeg verplichtingen en ik vrees -voor mijzelf, geen oordeel naar andere bloggers, integendeel!- dat professionaliseren van de blog onverbiddelijk zal leiden tot verliezen van (een stuk van) de spontaniteit en ongedwongenheid. Misschien verandert dat ooit wel, maar nu zeker nog niet!screenshotblog
 • Wel breng ik meer structuur in de blogposts zodat jullie weten wanneer een blog te verwachten en we gemakkelijker te volgen zijn. Je mag dan ook op volgende momenten een update verwachten:
  • Maandag om 19u00
  • Woensdag om 19u00
  • Vrijdag om 19u00
   => Als ik me niet kan inhouden en ik heb te veel onderwerpen in mijn hoofd, dan komen er wel extra blogs in het weekend, maar de basis worden bovenstaande 3 weekdagen.
 • Ik zie in de cijfers dat het heel goed gaat met de blog, ook op de Instagram en Facebook is er veel bezoek en best al een fijn aantal volgers van respectievelijk 189 en 259. Hier ga ik heel eerlijk over zijn: dat doet ontzettend veel deugd, daar ben ik heel blij om en ik ben eerlijk ambitieus genoeg om te stellen dat ik het wel geweldig fijn zou vinden hierin te groeien!
 • Een ander voornemen is om meer fotografie – één van mijn eerste liefdes meer in mijn blog te gaan integreren in 2017.

Dit zijn uiteraard geen grote veranderingen, maar het voelt goed om meer visie te hebben! Ik speel dan ook graag de vraag eens terug. Welke blog vonden jullie leuk te lezen? Wat zouden jullie graag eens lezen op mijn blog? Waar kunnen we misschien op date gaan? Welke tips hebben jullie nog voor het huwelijk? Welke ideetjes heb je nog voor de kindjes of ons gezin in het algemeen? Alle tips en suggesties zijn welkom!
img_3412Alvast bedankt voor de feedback!
Veel liefs
Kris
XxX

9 reacties

 1. Hallo Kris , Ik “lees” vol interesse, genegenheid en belangstelling wat je van je afschrijft . Mij doet het vooral deugd te lezen wat een enorme vorderingen Thibaultje al maakte sinds zijn operatie . Natuurlijk mogen we Guillaume niet vergeten of op de achtergrond schuiven, ook als is de blog er gekomen door de problemen met Thibault . Van het moment dat ik dat kereltje op mijn arm nam heeft hij zich verankerd in mijn hart . Mijn wens voor jullie is dat ondanks alle zorgen het jullie goed gaat, dat jullie steun blijven vinden bij mekaar en de familie .Ik zou zeggen, doe verder zoals je bezig bent met de blog , je doet het fantastisch , zolang jij je er goed bij voelt geniet ik mee, Grtjs Martine

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel! Wat een lieve woorden, ik word er helemaal stil van. Ik heb jou leren kennen op diezelfde dag dat je Thibaultje in je hart sloot en ik vind je echt een fantastisch lieve vrouw en mama met een gouden hartje. Ik hoop dat je nog in 2017 ook een baby van jouw dochter in je armen zal kunnen nemen!

   Like

 2. Hoi Kris

  Ik vind het superleuk om al jullie avonturen te volgen! Doe zo verder, je bent een prachtmama voor jullie beide zoontjes en een topvrouw voor je aanstaande man 😉 Vooral jullie date nights vind ik tof, bij ons komt dat er te weinig van, het is ons voornemen om daar in 2017 verandering in te brengen 😉 Wie weet tot binnenkort aan de schoolpoort (ons Amelie start na de krokusvakantie).

  Veel liefs!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s