De volmaakt onvolmaakte mama

Toen Linda, de bloggende mama achter http://www.volmaakt-onvolmaakt.nl, een oproep deed aan mamabloggers om iets te schrijven over “volmaakt onvolmaakt” vond ik dit zo erg bij ons passen dat ik meteen in mijn pen kroop om het verhaal van mijn 2015-2016 te vertellen. Het gaat over hoe ik de zoektocht naar wat er mis was met Thibault heb beleefd, eerlijk, maar misschien niet voor gevoelige lezers… Of toch: want uiteindelijk komt alles altijd goed!

De link naar het volledige artikel, dat als gastblog verscheen op donderdag 22 december, kan je hier terugvinden.

Veel liefs
Kris
XxX

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s