Berlijn deel 2 (Bar 1000)

Exact één week geleden beleefden we onze laatste avond in Berlijn. We zochten naar een hip restaurant met lekker eten en kwamen zo terecht bij “Bar Tausend”. De beleving van het binnenkomen alleen al maakt dit restaurant de moeite waard.  De ingang is namelijk onder de spoorwegbrug over de Spree in de Schiffbauerdamm waar je aan deze metalen deur moet aanbellen:

We begonnen die avond net als de vorige keer in de bar van het hotel waar we wachtten op ons tafeltje waar we om 22u konden plaats nemen.

’s Avonds gingen we naar Tausend, stonden we aan bovenstaande deur en werden we door de portier verwelkomd en naar ons tafel gebracht. Het eten was een mix van Europees en Aziatisch en was heel lekker al was de portie voor ons juist gepast, maar dat lag misschien aan ons en de lat lag misschien ook wel heel hoog na ons bezoekje in Volt

Het voordeel was natuurlijk wel dat we ons niet moesten verplaatsen en dat de bar al im Haus was. We dronken nog een cocktail in de bar die blijkbaar de huidige Berliner place-to-be is en besloten dat we een fantastische trip hadden en dat we weer helemaal klaar zijn voor een nieuw druk jaar!

Veel liefs!
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s