Gelukkig nieuwjaar!

Mijn kerst- en nieuwjaarswensen heb ik dit jaar voor het eerst kunnen overbrengen met eigen fotowenskaartjes. De fotoshoot bij Jan Huysentruyt–waarvan je het verslag overigens hier kan lezen – was een hele uitdaging omdat de kindjes misschien nog een beetje te jong zijn –ja liefje, je leest het goed, ik geef het toe!-, maar daar is niets van te merken in de resultaten waar we heel tevreden en heel trots over zijn!

Ik hoop dat iedereen een fijne kerstavond heeft gehad, gezellige feestdagen en de jaarwisseling goed heeft kunnen inzetten. Of je die laatste nu thuis, bij familie of tijdens een wilde feestnacht hebt gevierd, ik hoop dat jullie een spetterende overgang beleefden naar wat hopelijk voor iedereen een mooi jaar wordt!

Wij vierden onze kerstavond bij mijn schoonfamilie, oudejaarsavond bij mijn familie en de dagen ertussen brachten we romantisch door in Berlijn. Binnenkort meer hierover!

Veel liefs en een fijn jaar gewenst!
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s