#toffe kerst – cadeautjes inpakken!

Het meest leuke na cadeautjes krijgen is voor mij sowieso cadeautjes geven, dus is niet alleen deze kerstperiode in het algemeen een feest voor mij, maar ook de actie #Toffekerst van de TOF Academy werd een persoonlijk hoogtepunt omdat dit meteen ook de eerste swap was waar ik aan deelnam.

Ik toonde al hoe ik de cadeautjes inpakte voor mij kerstbuddy Sofie van mamaabc.be en hoe ik mijn geschenkjes van Nathalie van “Unicorns and fairytales” uitpakte, maar wat nu volgt is mijn eerste vlog waarin ik vertel welke geschenkjes ik heb gekozen en waarom. Ik hoop in elk geval dat Sofie even blij was als ik was met mijn verrassingen van Nathalie. Kijk je mee?

Veel liefs
Kris
XxX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s