#ToffeKerst – Cadeautjes uitpakken!

Eén dag voor kerstavond mocht ik al een pre-kerstcadeautje openen. En niet zomaar één, nee van de actie #Toffekerst van de TOF Academy.

Hoe ik mijn geschenken vorig weekend inpakte kan je hier alvast vinden. Vandaag was de tijd gekomen om zelf mijn geschenk(en) uit te pakken en hoe dat verliep, kan je op mijn nieuwste vlog horen en zien, maar ik ben zo enthousiast dat ik het hier ook maar even vertel!

Het was spannend om de doos open te maken, zeker als ik zag dat er allemaal verschillende cadeautjes in zaten. Het werd meteen duidelijk dat de gulle schenker mijn blog heel goed had doorzocht want het eerste geschenkje was meteen een filmdoosje om met ons twee op date night naar de film te kunnen gaan. Verder kwam er een mooie toilettas, een notitieboekje om te helpen bij de planning van ons huwelijk, autootjes voor de zonen, een knutsel- en knipsetje voor de zonen, een armband, een sleutelhanger, een zak popcorn en twee kaartjes waarbij ik in de laatste zag wie mijn kerstbuddy was geweest. Dit was Nathalie van “Unicorns and fairytales” die ik hierbij nog eens heel erg wil bedanken voor de toffe en goed gekozen geschenken die ik mocht in ontvangst nemen. unicorns-fairytales

Kerstavond is pas morgen, maar mijn vakantie startte vandaag en mijn echte Toffe kerst is vanavond wel al gestart. Bedankt ook aan Germaine en Lyanne van de TOF Academy om dit initiatief in het leven hebben geroepen en om me te laten meedoen!

Veel liefs
Kris

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s