Ons huis, de binnenspeeltuin?

Een evenwicht zoeken tussen een presentabel huis, waar je bezoek kan ontvangen zonder het risico dat die hun benen breken en een leuke thuis voor de kinderen; het blijkt allesbehalve een evidentie. En ik begon me meer en meer te ergeren aan de eindeloze bergen speelgoed vooral omdat het nooit netjes kan liggen. Bovendien zijn onze jongens 1,5 en 3,5 jaar en hebben ze volgens mij al meer speelgoed dan Benoit en ik samen in gans ons leven hadden. Hoewel, ik had ook wel een aardige collectie Barbiepoppen. Elke week komt er wel iets nieuws bij want net die auto vond Guillaume zo leuk in de winkel en juist dat babyspeeltje is heel educatief verantwoord,… Feit is dat onze living soms een binnenspeeltuin lijkt geworden. De oplossing van een paar maand geleden, door een hoekje achter de zetel te maken met onze commode en 6 bakken voor de kindertroep, bleek ook alweer helemaal uit zijn voegen te zijn getreden. En ja, ik wéét dat dit een luxeprobleem is, maar zijn het merendeel van onze problemen anno 2016 in België dat niet?P1020361

De stoelendans van de kamers boven -oude bureau van D&R werd onze slaapkamer, kinderkamer werd onze bureau/dressing en onze master bedroom werd de nieuwe kinderkamer – was een perfecte aanleiding om ook grote kuis te houden in het speelgoed. Het parkje, het babyspeelgoed en het ballenbad werden netjes aan de kant gezet voor de volgende baby in de familie, de tent en de grote auto’s bleven beneden en boven creëerden we een heuse speelhoek in hun kamer. En de boys zagen dat het goed was!

De eerste resultaten van de kamer kan je overigens hier bekijken.

Veel liefs
Kris
XxX

10 reacties

  1. Ziet er goed uit zo, veel ruimte om te spelen 🙂 Wij hebben pas geleden vrienden helpen verhuizen, die hebben 1 ventje van 2 jaar oud. Ik ben me werkelijk rot geschrokken van de hoeveelheid speelgoed die hij heeft en ik dus in mijn handen heb gehad tijdens het inpakken en verhuizen. Bizar veel! Ik heb direct besloten dat hij van mij geen speelgoed meer krijgt op verjaardagen maar iets anders 😀

    Geliked door 1 persoon

    • Heel goed idee! Wij proberen iedereen ook te vragen geen speelgoed meer te geven, maar we lopen zelf ook in de val van het leuke speelgoed in de winkel én iedereen geeft nu liever speelgoed dan kleren ofzo omdat kindjes nu eenmaal niet enthousiast reageren als ze de derde wintertrui uit een kerstpakje halen. Hoe zijn we zelf bij pakweg een paar sokken als cadeau? 😀

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s