Fotoshoot vol kerstwensen!

Elk jaar plannen we maanden voor kerst een kerstfotoshoot om fotokerstkaartjes te versturen met onze kerstwensen en hoewel het vaak al een jaar in ons hoofd speelt zijn we er telkens te laat bij om ook effectief iets te organiseren. Dit jaar zijn we nu voor ons huwelijk sowieso op zoek naar een fotograaf, dus vonden we de kerstshoot een ideale gelegenheid om al eens iets uit te gaan proberen en zo kwamen we in contact met Jan Huysentruyt.jan-huysentruyt

Geladen met een grote valies vol outfits, decoratie, zeteltjes, dekentjes en vooral veel geduld, trokken we naar het verre Izegem voor een familieshoot. Eindelijk, foto’s van ons 4! Foto’s van de kindjes apart of de kindjes met de papa heb ik in overvloed, maar een familiefoto waar ik eens niet achter, maar voor de lens sta, hebben we dringend nodig. Het fotohoekje thuis is al gemaakt, nu enkel de kaders nog vullen en/of vervangen met recentere foto’s…img_3145Vol hoge verwachtingen kwamen we vorige zaterdag aan bij Jan Huysentruyt, die alles al heel professioneel had voorbereid, de studio had klaargezet met alle materiaal, achtergronden, een prachtige houten bank en…slingers!

Over het gebeuren zelf ga ik er geen doekjes om winden: bij het (laten) maken van familiefoto’s met een 3,5-jarige en een 1,5-jarige, wordt je geduld stevig op de proef gesteld. Met een aantal ontsnappingspogingen en huilbuien van Thibault, gecombineerd met een niet-altijd-meewerkende Guillaume, vreesde ik dat dit op niets zou uitdraaien en dat alle moeite ten spijt onze fotokaartjes voor volgend jaar zouden zijn. Maar niets bleek minder waar: fotograaf Jan bleek over een engelengeduld te beschikken en de foto’s die ik deze week al kreeg, bliezen me omver want keer op keer was hij er toch in geslaagd ons gezinnetje op de juiste momenten vast te leggen.

De resultaten zullen pas met onze kerstkaartjes verschijnen, maar geloof me: wij zagen al dat het goed was! Dankjewel Jan voor het fantastische geduld en de prachtige foto’s!

Veel liefs
Kris
XxX

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s