Kool mama in Libelle

Vanmorgen veel te vroeg wakker, kon ik bijna niet wachten om naar de krantenwinkel te rennen, maar door iets te veel treuzelen bij het ontbijt, Guillaume naar school brengen, gevolgd door een bezoek aan aan de neurochirurg, een middagdutje van Thibault en thuisbezoek van logopediste Cindy van “De  Kangoeroe”, was het avond vooraleer ik mijn Libelle kon gaan kopen. Ja, mijn Libelle, want met heel veel trots kan ik jullie eindelijk laten weten dat ik deze week verschijn, in de reportage “Brieven recht uit het moederhart“. Tijdens het brainstormen voor de brief, veegde ik het plan om een brief te schrijven aan Thibault al relatief snel van tafel wegens te voorspelbaar. Ik koos er dus voor een brief te schrijven aan Guillaume die het afgelopen jaar ook heel wat heeft meegemaakt en misschien wel te veel aandacht naar zijn broer heeft zien gaan. Het resultaat van de brief kan ik pas over 2 weken hier publiceren, maar het is nu al te vinden in de Libelle die sinds vandaag in de handel ligt.

Allen naar de krantenwinkel dus!
Veel liefs
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s