Mr. & Mrs. Debouvry #2

Na een eerste update hier, bezorg ik hier meteen al een tweede stand van zaken:

 • Voor de kledij voor de bruidegom, gaan we dit weekend kijken. Inderdaad, het kleed van de bruid mag nog niemand zien, maar over de bruidegom heeft toch nog nooit iemand iets gezegd?!
 • Voor de kledij van onze zoontjes zou de nieuwe collectie pas vanaf februari binnenkomen, vlak na de communiekledij, dus dat wordt nog even wachten.
 • De ringen gaan we in de kerstvakantie zoeken, bij dezelfde juwelier als waar we mijn verlovingsring zochten. Ja, ik ben één van de lucky few die heeft mogen mee kiezen.  img_3079
 • Over de kerstvakantie en december gesproken, de nagelstiliste ligt al vast voor december om te beginnen met gelnagels.
 • Wat voor velen een moeilijke is, is de gastenlijst, maar omdat wij relatief goed zijn in knopen doorhakken, verliep dit ook heel vlot. Eind januari mogen de gasten hun uitnodigingen verwachten.
 • Een moeilijkere beslissing bleken onze getuigen, maar het lukte, we vroegen hen en ze gingen akkoord!
 • Voor wat betreft het goede verloop van de dag, was het eerst mijn bedoeling om iedereen die ons nauw aan het hart ligt een taak te geven zodat iedereen betrokken wordt bij de mooiste dag van ons leven, maar omdat een huwelijk gaat over compromissen sluiten, ben ik echter moeten akkoord gaan met het voorstel van Benoit om een ceremoniemeester te nemen. Die zoeken we nog, iemand goede referenties?
 • Voor wat het bruidskapsel en bruidsmake-up betreft ga ik nog even wachten tot 2017 om een afspraak te maken, want ik wil niet als een Bridezilla overkomen.
 • Op de planning van 2017 staat ook nog een afspraak met de zaalverantwoordelijke voor bespreken van de menu’s; daar verwacht ik moeilijkheden om te kiezen omdat het voor iederéén lekker  moet zijn.
 • Sinds vandaag heb ik het goede nieuws vernomen dat de dj die op ons verlanglijstje op de 1e plaats stond zich toch heeft weten vrijmaken. Omdat we beide van mening zijn dat een dj het dansfeest kan maken of kraken, zijn we dan ook heel blij dat we Dierk Van Paemelen van Studio Happy Music hebben kunnen strikken!
 • Daarnaast zijn we van mening dat ook de fotograaf een heel belangrijke rol speelt omdat hij toch diegene is die de mooiste dag van ons leven in beeld zal brengen, dus daar willen we ook niet over één nacht ijs gaan. Dit weekend hebben we dan ook een fotoshoot gepland (voor kerstkaartjes) waarbij we onze voorlopige favoriet gaan uitproberen.
 • Elk vrij momentje dat ik momenteel heb -van tijdens mijn middagpauze, over een wachttijd bij de dokter of ’s avonds laat in bed- besteed ik aan ideeën opdoen over decoraties en aankledingen van kerk en zaal. Deze aankopen wil ik echter pas doen nadat we met nog eens in de zaal aan tafel hebben gezeten.
 • Qua bruidsboeket en bloemen in het algemeen, heb ik ook op internet al veel inspiratie opgedaan en weet ik wel wat ik wil. Nog even wachten op het juiste seizoen…
 • Naar huwelijksbedankjes heb ik al veel gezocht, maar nog niets gevonden; ideeën, iemand?
 • Wat we ook leuk zouden vinden, is iets van speciaal entertainment want elke trouwfeest heeft eten, drank en een dansfeest en ik zou wel graag iets extra doen, maar ook hier heb ik nog geen inspiratie, dus suggesties zijn welkom!
 • Voor het vinden van een gezellig hotel met hotelkamers voor de verre gasten en een bruidssuite voor ons, ga ik raad vragen aan de mensen van de feestzaal.

Zo, dit is de voorlopige stand van zaken; ik denk dat er nog veel werk is en dat het begin 2017 druk zal worden op gebied van onze huwelijksplanning…

Veel liefs en tot een volgende update!

Kris

XxX

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s