Ik verheug me op de Tropilex zomer

De dagen zijn nog steeds aan het inkorten -en dat voor nog welgeteld een maand– en toch mocht Mara ons al doen verlangen naar de zomer door een hangmat naar keuze van “Tropilex” in een winactie te verloten! Ik deed mee aan de winactie en volgde Mara ook op andere social media zoals Instagram en retweette het bericht.

Vandaag, na een vreselijke baaldag (problemen op het werk, Guillaume pijn aan de oren, manlief zware schade aan zijn wagen mét vluchtmisdrijf) zat ik met Thibaultje bij de kine en net toen ik hoopte op een klein lichtpuntje kreeg ik dit fantastisch bericht

Dankjewel Mara om mijn dag (en mijn aanstaande zomer) goed te maken!  Dankjewel Tropilex voor deze actie!

Veel liefs
Kris
XxX

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s