Familieweekend in Bohan #3

Na twee eerdere posts over onze boswandeling en over zaterdag en zondag, bezorg ik jullie hierbij het laatste (foto)verslag van ons weekendje in de Ardennen, in “Le vieux Moulin” in Bohan…

Maandag twijfelden we tussen een uitstap naar Charleville (Fr) of naar Bouillon en belandden we uiteindelijk in Rochehaut, een gezellig dorpje, met een mooi panorama, ideale uitvalsbasis voor wandelingen, maar omdat geen van ons echt in een wandelmood was, stonden we dan toch terug vroeg in de chalet.

Manlief maakte van de gelegenheid gebruik om eens off-road te gaan rijden en had plezier voor tien en zelfs een heel vuile auto én een platte band hebben de pret niet kunnen bederven.

Na een gezellige namiddag met de kindjes in de chalet, gingen we ’s avonds eten in “Au Petit Chaudron” waar ik een heerlijke huiscocktail nam en een steak béarnaise. Voor Guillaume kon de avond niet meer stuk gezien hij een frikadel kon eten. Van de frietjes maakte hij een mijn-papa-gaat-blij-zijn-frietjes-brochette.

Dinsdag 1 november, werd ik wakker gemaakt door mijn 3 lieve schatten, met cadeautjes voor mijn verjaardag en trokken we na opnieuw een laatste heerlijk ontbijt bij het gastgezin terug huiswaarts.

p1030544

Veel liefs!
Kris
XxX

5 reacties

  1. Prachtige foto’s, de gezelligheid in de chalet was duidelijk zichtbaar.
    Effectief, het was een super weekend en wij gaan nog lang nagenieten.
    Dikke knuffel

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s