Familieweekend in Bohan #2

Na een beursweek vorige week, waren we heel blij om op zaterdagavond te kunnen vertrekken voor een ontspannen lang weekend met de familie in de Ardennen. We kwamen aan rond 21u30 in de gezellig ingerichte chalet van chambres d’hôtes “Le Vieux Moulin” in Bohan en hadden er een eerste rustige avond met spaghetti, wijn, Bacardi en de familie. Guillaume vond het heel leuk om het weekend te kunnen doorbrengen met mama, papa, opa, bobonne, nonkel Didier en tante Besnike en ook Thibault genoot van de extra aandacht!

Op zondag, mochten we meteen het grootste voordeel ervaren van het verblijf in deze chalet, namelijk dat we ’s ochtends niet zelf naar de bakker moesten lopen, maar bij gastvrouw Isabelle aan tafel konden aanschuiven voor ontbijt. En wat voor een ontbijt!

’s Middags nam gastheer Jan ons mee voor een wandeling in de bossen in de buurt van Vresse en bij het terugkomen was Guillaume helemaal opgetogen als bleek dat ook nonkel Cédric, tante Caroline en vooral neefje Mathis aangekomen waren.

’s Avonds gingen we naar Italiaans restaurant “La Rivièra” in Vresse en hadden een fijne avond terwijl Thibault een klein winterslaapje hield en Guillaume zich voorbeeldig wist te gedragen. Een groot bord “penne bolognaise” en nadien een kleurboek en een grote doos stiften hielpen uiteraard hierbij.

Tot zover de foto’s van zaterdag en zondag. Maandag en dinsdag komen er morgen aan. 🙂

Veel liefs
Kris
XxX

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s