To date or not to date?

De vraag die wij het meest te horen krijgen als we vertellen over ons drukke leven met twee drukke jobs, is ongetwijfeld “Waar halen jullie die energie vandaan?“. Met twee drukke jobs -manlief zelfstandig en ik product manager press brake tools bij LVD- en met twee jonge kinderen waarvan eentje nog eens extra zorgen nodig heeft, hoeven we ons in “Casa Debouvry” nooit te vervelen. Ikzelf ben meestal rond 18u30 thuis, manlief doet daar met gemak nog een tweetal uurtjes bij en na koken, eten, kindjes in bedje stoppen, boekentasje klaarmaken, kleertjes klaarleggen, opruimen, wasje, strijken, eindigt de drukte zelden voor 22 uur wanneer ik tot rust kan komen met een glas rode wijn en deze blog. Tel daarbij onze bobath kine (2 keer per week), onze zwemles (1 keer per week) en de tweewekelijkse thuisbegeleiding van “De Kangoeroe” (afwisselend logo en kine) en je begrijpt dat de som een heel druk gezinsleven is.

Is ons leven druk? O, ja. Zouden we het anders willen? Helemaal niet! We zijn ouders, zijn heel fier op onze twee fantastische zonen en we zijn trots op wat we allemaal voor elkaar krijgen. Daarnaast zijn we ook geliefden en omdat we ook dat niet anders willen, plannen wij wekelijks onze date night. Voor de kinderen is het tenslotte niet meer dan een paar uurtjes zonder mama en papa doorbrengen, maar voor ons maakt het een wereld van verschil. We zijn dan ook heel dankbaar dat we zo een grote achterban hebben, waardoor we telkens weer een oppas vinden!

Het antwoord op de eerste vraag is dan ook: we putten energie uit onze wekelijkse date night! En het antwoord op de titel van deze post is “nee” want ik was afgelopen week in het buitenland, maar gelukkig staat daar tegenover dat we er binnenkort nog eens op uit gaan met de familie. Wordt vervolgd…

Veel liefs
Kris
XxX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s