Date night @Pakhuis & Limonada

Na een week met onder andere de prijsuitreiking van de “Onderneming van het jaar 2016” waar we -met mijn werkgever LVD- net naast de hoofdprijs grepen en met grote drukte omwille van de laatste voorbereidingen voor “Euroblech” was onze wekelijkse date deze week meer dan welkom! We wilden deze week geen verrassingen en kozen daarom voor een vaste waarde, “het Pakhuis” in Gent. Ik herinner me nog als klein meisje daar graag te gaan eten en het blijft een (h)eerlijke keuken, met ruime wijnkeuze per glas, uitstekende bediening in een gezellig en authentiek kader. Deze maand bestaan ze overigens 25 jaar en iedereen die ook deze maand 25 kaarsjes mag uitblazen, mag deelnemen aan de wedstrijd door een kopie van de identiteitskaart te mailen naar info@pakhuis.be om kans te maken op een etentje! Broertje, niet vergeten hè!
img_2248-1

img_2279-1
Benoit startte met een garnaalkroketjezoals gewoonlijk– terwijl ik een salade met geitenkaas koos -nee, ook al niet meer de eerste keer– en als hoofdgerecht koos mijn date voor een rundstartaar -oei, ook niet origineel, maar wel superlekker!- en ik een Limousinsteak met béarnaise -oh my god, wij zijn echt voorspelbaar saai!- en we hadden een gezellige avond die we afsloten met nog meer jeugdsentiment én cocktails in cocktailbar “Limonada“.

Veel liefs en tot de volgende date!
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s