Warm herfstweekend – Fotoverslag

Dit weekend was er weer eentje om in te kaderen; vrijdag deed Thibault in de voormiddag mooie dingen bij Kangoeroe logopediste / thuisbegeleidster Cindy en demonstreerde hij in de namiddag zijn geboekte vooruitgangen bij de bobath kine, zaterdag volgden we kangoeroezwemmen met oma in de voormiddag en hield ik grote kuis van de babykleertjes in de namiddag/avond en zondag gingen we naar het eetfestijn van het Paus Johannes college met oma en opa om dan ‘s avonds van gezellige momenten te genieten in de tuin met Ronny “buurman” En Nicole… Hieronder het fotoverslag van gisteren…

Veel liefs
Kris
XxX

 

 

 

 

img_2077-3

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s