Kindje erbij?

Vandaag heb ik -eigenlijk een week of 2 te laat- een “seizoenswissel” van de kleren gedaan. Voor Guillaume vertaalde zich dat in alle kleren vlotjes in een doos steken met erop geschreven “Thibault zomer” omdat ik daar nog geen afscheid van hoef te nemen.

Maar o jee, de kleertjes van Thibault maakten het me wel moeilijk, want voor alle duidelijkheid, het antwoord op bovenstaande vraag is wel degelijk “neen“. Mijn babyfase ben ik ruim voorbij en ik heb zelfs niet meer het vertederend gevoel van o-ik-wil-ook-nog-een-baby bij het zien van een klein huilebalkje, maar denk eerder iets als blij-dat-ik-die-fase-voorbij-ben. Dus nee, geen baby’s meer en dat betekent een definitief afscheid van de kleertjes.

 

Hieronder nog even een selectie van mijn favoriete stuks van Thibaultje van afgelopen zomer: blauw-geel setje van Bumba omdat Guillaume dat zo leuk vond, geel-blauw setje van Catimini omdat ik die zo leuk vond, JBC shirt met “Summer is my favorite season” omdat dat zo waar is, hoodie met “Summer smiles” omdat ik daar een instant zomergevoel van krijg, groen-blauw setje van Okaidi “Feel Goodomdat mijn 2 zoontjes daarin mooi assorti waren, Winnie de Pooh setje omdat ik mijn Pooh-fase nog altijd niet ontgroeid ben, blauwe “D&R” polo omdat ik van polo’s hou en en kinderen nu eenmaal je mascotte zijn, marcelletje van “Marcel de Bruxelles” omdat ik hiermee meteen terug naar onze vakantie in Kos gekatapulteerd word en tot slot: babykousjes omdat dat het schattigste babykleding is.

 

 

Alle gekheid op een stokje hoop ik enigszins emotioneel stiekem toch dat er nog een kindje bij komt. Ik voel me echter niet geroepen om nog eens mama te worden want mijn gezin is compleet, maar misschien voelt één van ons (stief)broers zich wel aangesproken? De gehele collectie kleding van mijn mini’s -intussen al 6 dozen– kan ik alvast als gewicht in de schaal gooien.

Veel liefs
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s