Zwemmen, zingen en zen zondag

Gisteren hadden we opnieuw een hele leuke zwemles van De Kangoeroe. Bobonne Saskia zette nogmaals haar zwembadfobie opzij -ja, wat doe je als grootouder als je 2 kleinzonen waterratjes zijn?- en vergezelde ons naar het “MPI Ten Dries” in Landegem. De kleedruimte én het water waren heerlijk warm en ik blijf onder de indruk van de regelbare zwembadbodem van het therapiebad. We begonnen de oefeningen terug op 20 cm diepte om nadien op 120 cm over te gaan naar het “echte werk”. Zowel Guillaume als Thibault genoten van de liedjes, de spelletjes, de oefeningen, bobonne en mama zongen de liedjes zo goed en zo kwaad als ze konden en beide kindjes staken heel wat op. Guillaume heeft al bijna zijn angst overwonnen om alleen te zwemmen -met een zwemvest weliswaar- en Thibault kan sinds gisteren de handjes uitstrekken naar de kant om vervolgens heel mooie pogingen te doen uit het water te klimmen. Voor allebei is het mondje leren sluiten als ze onder gaan nog een werkpunt. Maar bovenal was het leuk, lekker warm, gezellig en hebben we weer bijgeleerd, dus dat noem ik dan een zeer geslaagde zaterdagochtend!

De rest van de dag ben ik dan weer druk druk druk in de weer geweest waardoor ik vandaag mijn rust op zondag dubbel en dik nodig -en verdiend!- had. Na een ontbijtje vanmorgen en nog wat huishoudelijke werkjes, installeerden we ons in de tuin, speelden de kindjes buiten en genoten wij van een momentje van rust.

O ja, we hebben weer iets om naar uit te kijken want binnenkort gaan we op weekend met ons vier, in een volgende post vertel ik hier meer over!

Veel liefs
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s