Date night @home

Door een drukke week -en babysit “grote oma” op vakantie naar Malta- zijn we er niet in geslaagd een date night op de planning te krijgen afgelopen week. Dus besloot ik het thuis gezellig te maken door de kindjes om half 8 in bed te steken onder het moto “laten we ervan profiteren nu ze nog geen klok lezen”. Ik was sushi en carpaccio gaan halen om met een eenvoudige maar toch lekkere starter de avond te kunnen beginnen.

Terwijl Benoit vertelde over de nieuwe aankoop van vandaag, maakte ik ook het hoofdgerecht klaar; een klassieker die we allebei supergraag eten; een entrecote met peperroomsaus (zonder peperbolletjes), broccoli en gratinaardappelen. Als afsluiter keken we een beetje tv met nog een mini-kaasbordje.

Tussen de maaltijden door kreeg ik een mailtje binnen dat ik via collega-blogger “ellemilla” bioscoop tickets had gewonnen voor de film “bad moms“! Dus mijn avond kon niet meer stuk. Binnenkort meer over onze cinemadate, nu nog even genieten van onze avond thuis. 😃

Veel liefs
Kris
XxX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s