Weekend to remember – Fotoverslag

Met amper één dag per week vrijaf zit de weekendplanning al snel bomvol en zo was het ook afgelopen weekend. Zaterdag vertrokken we van zodra Benoit thuis was richting zee voor een visite bij oma en opa Henk waar we positief verrast werden door het lekkere weer. We installeerden ons in de tuin voor een aperitiefje terwijl de kindjes nog eventjes speelden in de tuin, onder toeziend oog van Basil, de trouwe viervoeter van oma.

s Avonds hadden we een heel gezellige avond, lekker tafelen met een onverwachts bezoek van nonkel Didier.


Zondagochtend was Guillaume vroeg uit de veren en gingen we naar de bakker en maakten we samen ons zondags familie-ontbijt, wat voor mij, altijd en zonder twijfel, het hoogtepunt van de week is.

P1030057.JPG

‘s Middags trokken we richting Viersel voor een tuinconcert. Ik testte in de wagen onze selfiestick -ja, we lopen een aantal jaar achter- en terwijl Benoit zich op de drukke baan concentreerde, deden de kindjes nog een snel schoonheidsslaapje.


Het tuinfeest was een waar succes met een optreden van “Sgt Pepper“, een Beattles coverband die bewezen naast erg goed, ook heel grappig te zijn. En ook daar werden we aangenaam verrast door heel mooi weer.

De avond sloten we af met een frietje van de frituur samen met oma en opa Freddy.

Vanavond trokken we naar een feestzaal en legden we onze zaal vast voor ons huwelijksfeest. Wordt binnenkort vervolgd…!

Met andere woorden: het was weer een druk maar leuk weekend, vol mooi weer. Hopelijk is dat ook precies hoe ons huwelijksweekend er zal uitzien, vooral met nadruk op het mooie weer dan.

Veel liefs en slaapwel!
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s