Date night @ La Traverse – Bar et Bœuf

Het contrast met vorige week toen ik in verlof was, kon niet groter zijn deze week aangezien Benoit en ik het allebei razend druk hadden op het werk met respectievelijk een overvolle agenda en deadlines die gevaarlijk dichtbij komen. Daarnaast was er ook deze week twee keer bobath kiné, één zwemles, twee doktersbezoeken en een afspraak bij de notaris voor ons trouwplannen. In combinatie met een zware verkoudheid die we alle vier zwaar te pakken hebben was dit een beetje te veel van het goede. We verlangden dus meer dan ooit naar onze date night en besloten deze week “La Traverse” aan te doen, waar we vorige week niet geraakten wegens volzet.

Het kader was werkelijk fenomenaal! Het interieur, de decoratie, de tuin, het terras, de grote bloempotten, de mooie plantjes, de gevelbekleding, de tafels, de stoelen, het servies,… we wisten niet waar eerst te kijken. We genoten van ons gebruikelijk aperitiefje, een champagne en een Bacardi-cola, en waanden ons op dit prachtige terras in onze eigen oase van rust, halfweg onze drukke werkweek. Benoit startte met een garnaalkroketje en ik koos voor de Oesters uit de baai van Le Mont-Saint-Michel. Beide waren heel lekker en mooi afgewerkt.

Nadien namen we allebei een Australische Black Angus, ik nam de niet-gerijpte onglet, Benoit koos voor een -reuzegroot- stuk gerijpte filet. In tegenstelling tot wat we verwachtten, waren de porties overigens heel ruim. Op het fenomenaal lekker eten, de heerlijke wijnen met ruime keuze op de kaart -en ook per glas!-en het prachtige kader, konden we werkelijk niets op aanmerken.

We hadden een gezellige avond, weg van de drukte, praatten over het werk, de kindjes, ons huwelijksfeest, ons familieweekendje dat er binnenkort staat aan te komen en genoten vooral van elkaars gezelschap. Ik kan het niet genoeg benadrukken dat ik alle drukbezette koppels met kinderen echt aanraad om een wekelijks momentje voor hun twee in te plannen, want, hoewel de kinderen in de helft van de gesprekken wel voorkomen, ze zijn er niet, waardoor je alle tijd aan elkaar kan besteden!
zaal


Veel liefs
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s