Date night @… – worst ever

Benoit en ik gaan elke week, maar niet op een vaste dag, op date en net zoals ook vorige week was maandag de enige mogelijkheid in deze alweer hectische week. Omdat dit de klassieke sluitingsdag is voor veel restaurants, was gisteren de keuze beperkt en kwamen we tot het lumineuze idee steengrill te gaat eten. Omdat het niet altijd kreeft moet zijn.😀

Met onze wekelijkse date nights proberen we geregeld nieuwe restaurants uit en dat is nog nooit tegen gevallen. Tot vandaag… En het was meteen zwaar gebuisd over de volledige lijn. Op het onverzorgde terras, vol spullen die toonden dat deze ook dienst deed als privétuin, dronk ik eerst een sangria, inclusief nog bevroren fruit, met uitzicht op een scheve door mos vergroende tent.
img_1487

Dat was de plaats en het moment waarop we eigenlijk al wisten hoe laat het was, maar omdat het ook al voorbij 8 uur was -en een maandagavond dus- bleven we zitten denkende dat het binnen onmogelijk slechter kon. We lachten eens om de situatie en praatten verder honderduit over de planning van ons trouwfeest dat er bijna staat aan te komen. Toen we echter naar binnen gingen om te eten bleek het van kwaad naar erger te gaan: ongestreken tafellopers, een vuile soepkom, “verlepte” salade met geraspte wortelen uit een zakje en diepvriesbonen, wijn met kurk, water zonder glas gebracht, volgende drankjes vergeten, broodjes hard genoeg om een nagel in de muur te kloppen, ongeïnteresseerde bediening door de bazin zelf,…

 

En dan toch, net daar, net op zo’n moment kom ik tot het besef dat wij het fantastisch goed doen met z’n twee. Het is immers gemakkelijk om plezier te maken als alles goed gaat. In dit restaurant waar het interieur, de bediening, de netheid en de borden uitstralen dat ze er geen goesting meer in hebben, hebben wij ons geamuseerd als twee kleine kinderen. We zijn om alle fouten en gebreken beginnen lachen waardoor we echt de ganse avond in een breuk hebben gelegen.

 

 

De huwelijksplanning is bij deze niet opgeschoten, maar op zijn minst was het een plezierige maandagavond. Al hopen we wel terug op lekker eten volgende week!

Groetjes
Kris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s