Wat een kei-kei-keileuke zomer!

Het laatste weekend van de grote vakantie zit er weer op, dus is het tijd om eens terug te blikken op de zomer van 2016! Zo zwaar en moeilijk het afgelopen jaar was -en dat was het zeker- zo fantastisch was onze zomer! Barbecues, een doopfeest, mooi weer, een vliegvakantieuitstapjes en relaxen in onze tuin,… Deze zomer had het allemaal!

 

Het laatste weekendje in de -intussen officieel bevestigde- hittegolf werd dan ook de kers op de taart. Vrijdag werd een drukke dag met kine en veel bezoek, zaterdag was het genieten voor Guillaume, Thibault en mama in de eigen tuinPapa moest werken, maar kwam vroeg thuis zodat hij ook nog even kon meegenieten. Niets dure vakantie; een simpel opblaaszwembadje, een doos blokken en elkaar was alles wat mijn kroost nodig had. Meer moet dat niet zijn. Geen halve volksverhuizing met de wagen. Toilet, eten, drinken, Pampers, mama’s passoaatje, papa’s bacardietje en voor iedereen verse kleren binnen handbereik én nog eens de ramen kunnen wassen en het terras kunnen schrobben. Meer moet dat niet zijn.

 

Vandaag hadden we onze buurt barbecue, of BuurtBQ, als afsluiter van 2 maand speelstraat in onze straat. En dat al voor de 4e keer op rij. Na een lekkere barbecue, leefden de kindjes zich uit met de blokken en op de springkastelen.

 

 

Groetjes
Kris

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s