Zaterdag ochtend: bed / bad / spiegel

Voor mij is er niets leuker dan een zaterdagochtend, behalve dan uiteraard de zondagochtend met z’n 4 🙂. Vanaf september hebben we zwemlessen (binnenkort meer hierover) dus zijn het onze laatste mama-zonen-quality-time-zaterdagvoormiddagen. Vanmorgen werd het dus een doorsnee zaterdagochtend waar ik dubbel en dik van genoten heb. Guillaume werd wakker en ging naar goede gewoonte bij Thibault in bed liggen. Dan vind ik het zalig om nog een tiental minuutjes -niet langer, want dan krijgt de kindjes hun honger de bovenhand- in bed te blijven liggen en te luisteren naar het gebabbel van Guillaume, wetende dat broer Thibault met open mond en/of met stralende glimlach aan het luisteren is.

Ik ging dan een melkje (en fototoestel) halen en terwijl Thibault zijn ontbijt verorberde, maakte ik met Guillaume het badje klaar. In bad heeft Thibault het liever rustig en zacht, terwijl Guillaume het liever wild en stoer heeft. Desalniettemin is het altijd leuk met drie in bad en helpt Guillaume heel graag om zijn kleine broertje vast te houden.

Na het badmomentje, heeft Guillaume koffie gemaakt en hebben we nog ontbeten, terwijl Thibault een mooie lieve baby ontdekte in de spiegel!

Groetjes
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s