Op zoek naar THE DRESS bij Cony

Na 7 mooie jaren en 2 fantastische zonen samen, stappen Benoit en ik over 11 maanden in het huwelijksbootje. Sinds het aanzoek in februari is het bij het zoeken naar een zaal en verder veel brainstormen gebleven. Gisteren ben ik daar verandering in gaan brengen en ging ik samen met de mama en een (toekomstige) schoonmama Saskia op zoek naar “The Dress“! Op aanraden van mijn shopteamdames, hadden we een afspraak op zaterdag 13 augustus, om 15u30 bij Cony in Sint-Maria-Aalter met ons drie.

Ik had nog geen beeld van mijn droomjurk en in tegenstelling tot meeste andere vrouwen vind ik meeste trouwkleedjes niet echt mooi. Of wel mooi, maar niets voor mij. En wit is ook helemaal niet mijn kleur. Nu ja, met 2 kinderen naar het altaar stappen kan sowieso beter in gebroken wit dan in maagdelijk wit denk ik dan.

Na  aangekomen in de winkel mocht ik eerst zelf jurken uitkiezen en de de jurken die ik mooi vond ophangen op mijn rekje. Nadien kwam de verkoopster helpen. Met veel geduld en een handvol speldjes deed ze elke jurk passen. Ze leek perfect te weten wat ik mooi vond -niettegenstaande ik het zelf nog niet wist- en bleef maar nieuwe jurken tevoorschijn toveren. Omdat de nieuwe collectie in oktober binnenkomt was er nu nog niet zo veel keuze, maar ze verzekerde me dat er nog veel jurken staan aan te komen in de stijl die ik mooi vond.

Lichtjes teleurgesteld omdat “de jurk” nog niet is gevonden, overweeg ik me in te schrijven voor “Say yes to the dress” en intussen kijk ik alvast uit naar de nieuwe collectie en kijk ik terug op een leuke dag met de (schoon)mama’s.

Groetjes
Kris

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s