Kool Family goes online :-)

Ik ben Kris, 31 jaar, partner van Benoit en mama van Guillaume en de heel speciale Thibault. Dit is mijn eerste post op de gloednieuwe blog “Kool family“, dus ik start met een voorstelling van onze kindjes.

Guillaume is een 3-jarige, heel enthousiaste, spring-in-‘t-veld die in alles geïnteresseerd is, tegenwoordig ook voor alles een uitleg klaar heeft en notoire kenner is van alle automerken. Bij dat laatste heeft hij ook telkens een voorbeeld van wie zo een auto heeft. Hij is een lieve, vrolijke jongensachtige jongen met grote interesse in auto’s, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen en bovenal beste vriend van kleine broer “Bibo” Thibault.

Thibault is onze jongste -net 1 jaar geworden- en is ontzettend lief, zeer enthousiast en heeft het talent om iedereen te charmeren in een oogopslag. O ja, hij is eveneens in alles geïnteresseerd en is vingervlug om naar alles te grijpen of op de grond te gooien. Thibault is ons “Kool” jongetje. Sinds een paar maanden is bij Thibault namelijk het syndroom van Koolen-de Vries vastgesteld. (Meer informatie over Koolen-de Vries komt er binnenkort aan!) Hij is de allerliefste baby en bovenal de beste vriend van grote broer Guillaume.

Zoals alle druk werkende ouders van twee, hebben we de handen vol en met Thibaultje zouden we wel eens een extra paar handen kunnen gebruiken. Waarom dan deze blog er nog eens bijnemen? Eerst en vooral omdat schrijven voor mij een uitlaatklep is, maar ook om iedereen die interesse heeft over hoe het gaat met onze zonen op de hoogte te houden. Daarnaast merkte ik zelf dat er te weinig informatie bestaat voor ouders van kinderen met een beperking en wil ik bij deze mijn steentje bijdragen aan hen.

Ik zal proberen met deze blog alles zo oprecht mogelijk te brengen over het leven met ons “Kool” jongetje en alles wat daarbij komt kijken. Niet te veel verbloemd, niet onnodig negatief, maar gewoon het leven zoals het is ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. De liefde. De liefde voor mijn familie. De liefde voor mijn man. En de liefde voor mijn 2 zonen.

Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis en heet je welkom op mijn blog.

Veel leesplezier!
Kris
XxX
po5727946-front-cu

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s